Cómo se dice "pidätellä" en inglés

FI

"pidätellä" en inglés

FI pidätellä
volume_up
[pidättelen|pidätellyt] {verbo}

1. general

pidätellä (también: pysyä, odottaa, pidättää, estää)
Haluamme pidätellä niitä lainsäädäntömenettelyissä.
We will want to hold it back in the legislative procedures.
Miten viisi prosenttia voisi pidätellä muuta 95 prosenttia kaupasta?
Why should 5% hold back the other 95% of trade?
Tarkoituksenani ei ollut pidätellä kollegoitani, ja tavallisesti tekniikka ei tuota minulle ongelmia.
I had no prior intention of holding my fellow Members up, and technology is normally very friendly to me.
pidätellä (también: puolustautua, tukahduttaa)
pidätellä (también: estää, hillitä, salata, pidättyä)
Miten viisi prosenttia voisi pidätellä muuta 95 prosenttia kaupasta?
Why should 5% hold back the other 95% of trade?

2. medicina

pidätellä (también: pidättää virtsaa)

Ejemplos de uso para "pidätellä" en inglés

Estos enunciados provienen de fuentes externas y pueden ser poco precisos. bab.la no es responsable de su contenido. Más información aquí.

FinnishHaluaisin pidätellä teitä vielä kuitenkin eräässä toisessa aiheessa, johon haluan kiinnittää huomionne.
However, I would like to draw your attention to and focus on a different matter.
FinnishEn haluaisi pidätellä täällä jäseniä klo 15.00: een asti.
I should not like to keep Members here until three o'clock this afternoon.
FinnishOlisi mielellään oltava hieman enemmän varmuutta kuin pelkkä epäilys, jotta ilma-alusta voitaisiin pidätellä.
There should be a better reason for detaining an aircraft than mere suspicion.
FinnishTässä kaikki, hyvät naiset ja herrat, en halua pidätellä teitä kauempaa.
I will not detain you much longer, ladies and gentlemen.
FinnishEn halua pidätellä parlamenttia kauan, mutta minun on otettava esiin tämä asia, koska se on vakava.
I do not wish to delay the House long, but I have to raise this point because it is a serious matter.
FinnishTarkoituksenani ei ollut pidätellä kollegoitani, ja tavallisesti tekniikka ei tuota minulle ongelmia.
I had no prior intention of holding my fellow Members up, and technology is normally very friendly to me.
FinnishEn halua pidätellä teitä pitkään.
Mr President, I do not wish to detain you any longer.
FinnishArvoisa puhemies, en halua pidätellä parlamenttia tämän enempää, mutta mielestäni jäsen Hannan esittää liikaa vastalauseita!
Mr President, I do not want to detain the House too long but I think that Mr Hannan protests too much!
FinnishHerra Henderson, olen todella iloinen, että olette täällä läsnä, mutta en aio pidätellä teitä, en aio kaapata teitä, en suinkaan.
Mr Henderson, I very much enjoy your presence here but I am not going to make you stay, or turn you into a hostage.
FinnishValitettavasti Yhdysvaltoja ei voida pidätellä enää pidempään, mutta Euroopan on varmistettava, ettei siitä tule rikoskumppani.
Unfortunately America cannot be restrained any longer, but Europe must make sure that it does not become an accessory.
FinnishKun saimme eteemme oikein huonoja muutoksia, niin ainoa mahdollisuutemme oli pidätellä lausuntoa sillä tavalla, että sitä ei voitaisi käsitellä neuvostossa.
The only thing we could do if extremely bad changes were announced was to settle for a recommendation which prevented discussion in the Council.
FinnishOn myönnettävä, että on karsittu pois etenkin ne, jotka olisivat voineet pidätellä väkivaltaisia voimia, koska FIS: ssä oli paljon maltillisia.
And it must be recognized that those who might have restrained the forces of violence have been singled out for elimination, because there were plenty of moderates in the FIS.
FinnishEmme voi pidätellä tulkkeja ja muuta henkilökuntaa täällä loputtomiin, ja keskustelu jatkuisi toiset 20 minuuttia, jos antaisimme kaikille puhujille puheenvuoron.
We cannot keep the interpreters and other staff here indefinitely and the debate would have to run on for another twenty minutes if we took all the speakers.